Oferta

Menu weselne :

I
- rosół królewski
- ziemniaczki z koperkiem
- devolay z serkiem ziołowym
- schab zapiekany w sosie
- fasolka szparagowa
- golonka w plastrach
- żeberka w miodzie
II
-kluseczka śląska
-karczek w ziołach prowansalskich
III
- deser lodowy z owocami i bitą śmietaną

IV
- warzywa gotowane na parze
- rolada mięsna w sosie pieczarkowym
V
- barszcz czerwony z pasztecikiem
VI
-tort
VII
- flaczki
- frytki
- schab ze szpinakiem
-udziec pieczony w sosie warzywnym
- pieczeń staropolska
VIII
-risotto z kurczakiem
IX
- żur z białą kiełbasą

ZIMNE ZAKĄSKI:

- galantyna w galarecie
- koreczki - pieczeń w galarecie
- ryba po grecku
- śledzik na kolorowo
- sałatka grecka
- sałatka z kurzej piersi i ananasem
- surówka z kapusty pekińskiej
- surówka z białej kapusty
- surówka z czerwonej kapusty (lub marchewki)

CIASTO:

-sernik
-ciasto z pianką
-szarlotka
- orzechowiec
- krówka

Owoce
Cukierki
Kawa
Herbata
Chleb